PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, July 3, 2011

Kini Aku Sudah Bersedia

Assalamualaikum..

Fuhh..fuhh...tiup dulu habuk2 yang ada kat blog ni..Cian dia..huhu~
Biasalah, dengan sibuk yang memanjang cam autobots yang menjaga keamanan dunia, camtu jugak la Cik Hani bz dalam bulan Jun ni. Memang macam2 hal yang terjadi, tapi tak sempat and tak sedia untuk share dengan semua orang.. (^^,)

Cik Hani sekarang dah memegang status single kembali. Huhuhu~ Dah lama kitorang 'kawan' tapi on 13.06.2011 baru Cik Hani dapat tahu dia dah bertunang 3 years ago and he supposed to get married 2 years ago. Hancur berderai kot hati. Sampai Cik Hani tak tau nak bagi respons cam mane. Dah seminggu Cik Hani dapat tahu berita tu barulah Cik Hani rasa betul2 sedih and kecewa. Barulah terfikir nak menangis. Huhu~

Tapi Alhamdulillah. Allah masih sayang Cik Hani. Ramai kawan-kawan Cik Hani yang memberi sokongan. Entahlah. Mungkin Cik Hani belum cukup baik untuk dia kot. (^^,) Allah itu Maha Adil, Maha Mengasihani, Maha Penyayang. Dia tahu apa yang terbaik untuk hamba-Nya.

Special thanx to my frenz Khai & Ejal, yang sudi back up sampai nak belasah si dia siap bagi pilihan nak suh belasah dengan kayu ke parang. Huhu~ Thanx to Aini gak yang sudi mendengar & memberi sokongan.

[CASE CLOSED]

************************************************

No comments: