PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, July 3, 2011

Rasa Mahu Menangis~

Congratz to Aini for your engagement. Sekarang ni Cik Hani tengah bertungkus lumus nak siapkan hand made wedding card utk dia. Ohohoho~


Sekitar majlis pertunangan Aini :

- Majlis yang saaaangat simple. Tak payah susah2 nak pikir and buat berdulang-dulang barang hantaran segala bagai.
- Pihak lelaki 1 dulang (cincin + duit). Pihak perempuan 3 dulang (kek, buah, & coklat). Hantaran Aini pun Cik Hani yang gubah sesikit & modify from her sis punye kotak hantaran. Sempoi gila. (sorry tak dapat nak tunjukkan bukti..excited sampai lupe tangkap gambar..ahaha~)
- Aini pakai baju kakak dia, shawl from my collection, make up by me. Tu pun jenuh paksa dia pakai fake eyelashes tapi dia tak nak. Ohohoho~
- Rancangan asal, pihak lelaki datang 1 kereta sahaja but end up dengan 4 biji kereta. Kui3~
- Asalnya tak nak buat kenduri besar2 pun but agains, its end up dengan 1 khemah, nasi jagung, ayam masak merah, soto ayam, tembikai, cheese & chocolate cakes, kenduri doa selamat lepas maghrib & majlis pertunangan lepas isya'.

tak payah cakap banyak, tgk gambar2 ni...

tak berkenan sangat gambar ni sebab muka Cik Hani cam berlagak gile...Dah la pakai shawl tak iron..adess~ (-____-")

santek kan... (^^,)

Aini & Her Fiancee

I wish her happiness forever~

One happy family at home.

**credit to photographer..err..Timmy ape ke nama dia ek..adesss~ takpela..nanti tanya Aini balik..kikiki~


Date of Engagement : 25 June 2011
Date of Wedding (InsyaAllah) : 01 October 2011

p/s : ape kaitan dgn tajuk entry ni? macam xde kaitan je...kikiki~

No comments: