PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, July 13, 2011

wordless wednesday 1 [MR. J]

3 comments:

Afikah Aziz said...

kakyong,nape ika xnmpk pe2 pun hehe

Afikah Aziz said...

hahaha baru nmpk gmbr..adeh kakyong nape blur kn muka die hehe :p

Hani Si Blogger Picisan said...

ahahaha~ ada org tunggu ke rupenye nk tgk muke mr. j ni..ahaha~

xpela blur...menjaga identiti dia...
kang tunang dia baca kang sedih plak...kui3~

thanx coz sudi singgah blog picisan ni...keh3~