PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, August 1, 2011

Kedai Online Gile Kentang

Assalamualaikum..

Selamat berpuasa kepada SELURUH UMMAT ISLAM di dunia ni (walaupun korang x baca blog Cik Hani ni..miahaha~)

Pada sape2 yang xtau, 26.11.2011 ni InsyaAllah Cik Hani akan join satu fashion show ni. Yang menjadi masalahnya Cik Hani kena cari kasut lebih kurang 5 - 6 inci. Paling cabuk pun heels tu mesti 4.5 inci. Menganga gak la bila diorang request kasut cenggitu. Mane la Cik Hani pakai kasut cenggitu. Wedges banyak la. Sebab tu la jalan macam samseng sebab asyik pakai kasut yang stabil je. haish~ (-____-")

SOoo, adik Cik Hani pun bagilah satu link kedai online ni. Bila bukak site dia, terus rambang mata. Betulllll....banyakkkkk gileeee kasut2 dia. Murah plak tu.. Kira standard la harga dia. Kedai dia ni konsep pre-order. Cik Hani baru tengok album kasut je dah rambang mata. Kalau tengok album yang lain harus berbuih-buih kot mulut ni.. Ahahaha~

Yang bagusnya pasal kedai ni, dia siap ada post satu entry pasal kasut pig skin lining (betul ke ayat tu? miahaha~) Bestttt tengok kedai dia...Cik Hani ingat memang nak rembat 1 (padahal nak 2, 3, 4, 5 pasang kasut) dari kedai tu...wahaha~

Adesss~ nak pilih mana satu ni? Youuuu...belanja I kasut ni 2 bulih? hak3~

sila lah klik ye...kat side bar blog ni pun ada...lalala~ <3

No comments: