PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, September 22, 2011

MARAH SANGAT!!!!

Assalamualaikum..

Entry ini mengandungi kritikan, kutukan, makian, cacian, dan pelbagai -an lagi yang tidak sesuai untuk diadaptasi dalam pertuturan seharian.

Management Vista Angkasa ni SANGAT CIBA*!! B*DOH BETUL!!!
Dah berapa kali asyik aku je yang kena. Aku dah bayar la acsess card tu tapi apesal korang tak terus update je kad aku tu meng*ng? Ni esoknya baru nak update pastu dan dan tu la system korang down la, tergendala la. Asalnya kata sampai 11/09/11 je pastu dah melarat sampai 21/09/2011. Bila aku call tanya pasal kad, boleh plak tanya aku balik aku ada call diorang suh update kad aku ke tidak. Hoi mangku*! Kalau dah tau system tengah down, on the day itself catitlah kad2 yang dah dibayar tapi belum diupdate. So that kalau seminggu pun system korang down takdela kitorang sendiri plak yang kena call or datang ofis and inform untuk update kad tu. Kalau camtu senang la keja korang. Tunggu orang call baru nak update kad tu. MANGKUK TINGKAT SUNGGUH!!!!!

Nota kaki yang rasa nak sepak orang je ni :
Panjang lagi ni sebenarnya. Memang ni pun dah ditapis dan dikurangkan cacian makian dan kutukan. Cukuplah dengan tahap ni je. Bab* betul!!!

3 comments:

Suara Kalbu said...

Uiksssss...sabo sabo ...

Kang esok2 kalau dah tak leh sabo.. kita bako je opis deme tu muahahahhahaa

Hani Si Blogger Picisan said...

ni mmg tgh sabor la ni...
kalau x dah lame awok bakor je opis deme tu...huh~ (-____-")

Tea said...

sabar itu indah