PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, October 27, 2011

Strawberrytelle

sila klik gambar untuk tumbesaran pusat~ eh...pesat!

Baiklah, kali ni Cik Hani cilok gambar plak. Memule dulu Cik Hani copy gambar yang I Hate You tu je..Tapi tadi mase blogwalking, jumpe plak gambar2 yang lain. Tapi owner blog tu bubuh link blog dia so Cik Hani copy sume gambar, edit bubuh dalam 1 page je n nak tempek gak link blog Cik Hani... (lalalala~)

Original owner untuk kartun ni adalah Miss Strawberrytelle. Comel woo dia ni...Pandai lukis kartun plak tu... Ade lagi 2, 3 keping kartun dia yang Cik Hani copy.. (mode : admire her now!)

2 comments:

Tea said...

Aku ingin jadi watak katun gurl itu... Hidup di alam fantasi sesekali best juga

Hani Si Blogger Picisan said...

tu la pasal...
xpe..perancangan ALLAH lebih sempurna.. (^^,)Y