PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, November 21, 2011

Apekah?

Assalamualaikum...

Selamat Menyambut Hari Isnin Yang Biru (Monday Blues)..Keh3~ Cik Hani kena kerja semalam so takdelah biru sangat hari ni..wahahaha~

Btw, seperti yang diketahui umum (budget orang nak tau sangat la cite pasal ko ni Hani?) Cik Hani dengan jayanya telah memegang status single. Hal ini disebabkan oleh keluarga dia yang menentang hubungan kami (terasa seperti membuat teks pidato Bahasa Melayu..keh3~). So, di kala hati masih dibalut kedukaan, muncullah seorang mamat ni (jumpa kat tempat kerja baru ni lah). Memula okay je..Mamat ni agak berani sebab pas sembang a few minutes, dia pas kertas pada Cik Hani kata ada someone bagi pesanan but ekceli dia tulis no. hp dia. Memule Cik Hani buat bodoh je tapi pastu dia datang balik suh miss call. Cik Hani pun kol la. Pastu start la sms. Tapi makin lama Cik Hani sms nampak dia ni jenis yang agak memaksa. Dia ada tendency untuk jadi seorang yang agak bossy in my life. WTF? Kau baru je kenal aku kot. (-____-") memang la sebelum ni Cik Hani pernah la terserempak dengan dia & kawan2 dia, tap xdela Cik Hani nak gedik2 pergi tegur diorang dulu ke hapa kan. Setakat senyum2 je la. Mamat ni boleh plak wat luahan perasaan thru sms. Dia kata dia dah lama suke kat Cik Hani. Pas a few sms Cik Hani dah tak reply, dia kata Cik Hani sombong. OK FOOINEEE~So, Cik Hani explain la yang Cik Hani masih tak stabil dari segi emosi. When the time reach, I will sms him by myself. I thought he will be understand la my situation. Then he reply, ok. I understand. BUT, less than 1 hour afta dat, dia sms balik, awak ada masalah ke? ADOIII mamat ni~ Cik Hani kan dah cakap yang Cik Hani takde mood nak keep replying his sms. Sabar je la. Ni tadi dia tanya lagi harini kerja ke x...Sorry la dude, I AM SOOOOO NOT IN MOOD TO KEEP REPLYING YOUR SMS.

No comments: