PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, November 16, 2011

ENTRY BEST!!! (updated)

Ni la antara entry2 menarik yang Cik Hani baca harini..Suke3~ Entry Diorang BESTTTT~



Last but not least, paling menusuk ke qolbu Cik Hani, entry luahan hati paling latest dari Cik Tea kita..
Red Tea: Sekali Aku Sayang: Sekali aku sayang... Selamanya aku akan sayang... Aku pelik.. eh takdelah pelik sangat... Aku tidak pernah putus hubungan dengan cara tak...

Diorang sangattttttt sempoi time menulis...kikiki~

2 comments:

Tea said...

Ohhh aku sayang tuan punya blog picisan...

setahun tea percuma mau..? *blink blink mata bersinar2 gumbira*

Hani Si Blogger Picisan said...

wahaha~ Cik Tea :
luahan hati kamu memang tepat hadir di kala hatiku dilapah duka... (^^,)Y