PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, December 6, 2011

Tahniah.

Kau buat aku sakit hati lagi.
Tahniah.

mode : emotionally unpredictable

2 comments:

Tea said...

Mode sakit hati ni mmg best diusik..

Ai follo u, u terpaksa follo ai balik.. Follo! Cepattttt...

Hani Si Blogger Picisan said...

cik tea...aii dah pollo u aritu tapi td knape aii still kna pollo & klik join this site lagi?
apekah? =.="