PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, February 11, 2012

Musim K.E.C.E.W.A

Assalamualaikum..

Gila lama x update blog ni kan...Sibuk sangat la semenjak dah tukar kerja ni.

Btw, lagipun Cik Hani accident masa Awal Muharam aritu. Ohoho~ Tu kite update lain kali k..

Just nak bagitau, Cik Hani dah ramai kawan kata tempat kerja baru ni. One of them is Na'imah. And she also having almost the same problem with me.

So kirenye kitorang 2 orang ni tengah dalam suasana kecewa. Miahaha~

So for now, 2 of us always talking to the moon.

(^^,)Y

1 comment:

Tea said...

begitulah hidup yang normal.. macam2 musim ada...