PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Thursday, March 29, 2012

Mamat Hensem

ASSALAMUALAIKUM..


Harini Cik Hani nak pergi jumpe Mamat Hensem. Wahaha~ Bukan pakwe baru tapi baby baru.. Awww~ Baby Guinea Pig. Cik Hani adopt Abyssinian Guinea Pig. Tadi punyelah semangat pergi beli cage hape semua kan. Padahal Guinea Pig nye x amik lagi. Tapi dah nak bagi nama siap2..Wahaha~ Nak panggil Mamat Hensem.T.api tengoklah, kalau x best tukar lah nama lain.. Ehehe~ Effa ni nak let go je GP tu. FREE HOKAYY~ Thats why Cik Hani hamik sebab free. Kalau nak beli mahal gak. Ada yang murah tapi kecik kot. Biarlah, yang penting nak gi amik Mamat Hensem kejap lagi. EXCITED. Hope everything will be fine and go smoothly. Hopefully gak la panjang umur si Mamat Hensem ni dengan Cik Hani sebab Effa kata dia ada fungus..Tapi tadi Cik Hani dah belikan anti fungus spray untuk Mamat Hensem. Ngeh3~

p/s : Nanti Cik Hani upload gambar Mamat Hensem kay~ (..*)Y

2 comments:

Aishah Jahirah said...

mamat ensem???siapakah..
p/s:org dewasa kdg2 lg banyak mendatangkan masalah,tu kdg2 bikin pening aje keje dgn mereka....kan2.semoga dapat kerja yg sesuai dgn jiwa..:)

Hani Si Blogger Picisan said...

My guinea Pig la.. (..*)Y

Tapi last2 tukar nama dia jadi Lil B sebab dia ni cam bastard sket..waahaha~