PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Monday, May 14, 2012

Hati kecewa, tapi berbunga-bunga.

ASSALAMUALAIKUM..

Hari ini macam biasalah, emosi Cik Hani tak stabil sket..macam x kenal plak Cik Hani kan selalu mengalami gangguan emosi x stabil..keh3~

TAPI....

Hati Cik Hani terus berbunga-bunga lepas dengar lagu ni...Sumpah tak tau kenapa...Terus rasa macam Shaheizy Sam ni nyanyi untuk Cik Hani, walaupun sebenarnya Shaheizy Sam kenal Cik Hani ni pun x..wahahaha!!

Sumpah comel dengar lagu ni walaupun diorang kata suara Yana Samsudin ni dah banyak di autotune kan..Tetap AWESOME lagu ni!! Tetap nak perasan yang Cik Hani la Yana Samsudin yang berduet dengan Shaheizy Sam..owhhh~ melted dengan lagu ni...ohohohoho!!



Video klip diorang ala-ala korea siap dengan macam snow sume tu...kikiki~ Tak sabar nak gi tengok movie dia nanti...Hati masih berbunge2 sebab dari tadi ulang lagu ni..kikikiki~

No comments: