PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, June 5, 2012

Doa Tentang Jodoh - Cik Hani

Assalamualaikum..

Sedar x sedar dah masuk bulan Jun rupenye..Lusa birthday Cik Hani. Weeee~ Tapi sedih gak la sebab Ummi masih di Mekkah. RINDULAH~ Ummi balik nanti In Shaa Allah 12.6.2012 nanti..huhu~

Semalam Ummi telefon. Macam tau2 plak orang tengah cerita pasal dia..Ahakz~ Terus nanges masa Ummi called tu. Ummi kat Jabar Rahmah. Ummi suruh doa or niat terus nak mohon apa. Terus blank! Tak tau nak doa apa. Tapi lepas Ummi letak, Cik Hani terus sms Ummi. Doakan murah rezeki, dipermudahkan jodoh, redha dengan ketentuan, x sakit lagi macam dulu. Cik Hani siap minta Ummi buatkan solat sunat istikharah untuk bagi gambaran pilihan yang tepat antara kerja sekarang dengan offer kerja yang baru, and bagi hint tentang jodoh Cik Hani supaya Cik Hani tak terus berharap dengan cerita cinta yang ada sekarang dan lebih redha untuk terima siapa jodoh Cik Hani nanti. Mohon kekuatan untuk tidak terus kecewa lagi. Ohhh~ Rasa macam nak nanges lagi. Uhuhu~ Nanti kita sambung lagi ye. Rindu Ummi~

No comments: