PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, July 17, 2012

My Best Buddy - Mr. Mohd. Rizal Bin Mohd. Sham

Assalamualaikum..

Sementara tengah ada mood nak update blog, baik hupdate bebanyak. Ahahaha!! 

Introducing, my best buddy :

Ejal Gile. Ahahaha!!

Kitorang banyak kongsi masalah, menangis sesama, ketawa sesama, marah sesama, gaduh pun sesama. Wahahaha!!

Sape yang nak jadi awek Ejal, boleh la contact Cik Hani. Cik Hani tolong adjustkan kay~ Wihihihi~

No comments: