PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, November 28, 2012

Officially..

Assalamualaikum..

Cik Hani officially :
makin sebok
makin penat
makin banyak kerja

Cik Hani juga officially :
nak benti keje
hilang sorang best buddy (believe it please).

But. Cik Hani officially :
dapat better offer
dapat new brother


Miahahahaha!! Sila abaikan pasal kerja Cik Hani ni. Banyak gile drama kat office ni. So tadi dah bengang sangat Cik Hani update status kaw2. And, salah seorang officemate Cik Hani datang and shake hand, pastu dia kata, I suke status u. Bwahahaha!! Sumpah sentap kerja kat sini. Meroyan rasenye sebab ade je halnye. Adesss~

By the way, regarding my best buddy, Yup. I lost him. We fight and now officially stop contacting each other. Sedih memang la sedih. Dah 6 tahun kawan kot. But, maybe dengan cara ni kitorang akan lebih happy. Malas dah nak explain kenapa gaduh dengan dia. For those yang asyik ingat kitorang couple, sila check kat fb dia ye. Dia planning to get married but of course NOT WITH ME. Stop PM me and ask about him because HE ALREADY DELETE ME FROM HIS FRIENDLIST. I HAVE NO IDEA WHAT IS GOING ON IN HIS LIFE NOW. AND I AM NOT EVEN KNOW WHO IS HIS GIRLFRIEND OR WIFE-TO-BE.

Thank you.

#sesi meroyan tamat.

No comments: