PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, November 14, 2012

Random #4

Assalamualaikum..

Pok3~ Tepuk habuk2 dan sawang2 yang ada kat blog Cik Hani ni. Ya ampunnnnnn~ Lama gile tak menaip. Maafkan saye....

Biasalah, macam-macam hal yang berlaku lately. Stress kat tempat kerja, kena pindah office baru, bergaduh dengn best buddy, notebook rosak. Damn..sebut pasal notebook, disebabkan notebook Cik Hani dah rosak dan Cik Hani telah membeli Asus Vivobook, I am officially Windows 8 user. Bwahahahaha!! Soooo berlagak  proud! Miahahaha~

Okay...nak iron baju dulu..Kejap lagi nak keluar..

#motifsangatkanupdatepasalnotebookbaruje..wahahahha!!

No comments: