PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, February 9, 2013

Entry Padat Maksima 2013

Assalamualaikum.

Seperti biasa, blog ni dah berhabuk baru nak di update. Ngeh3~ Biasalah Cik Hani busy (alasan lapuk tapi feymes. Ngeh3~). Tak percaya?? Sila la baca shortlisted events Cik Hani ye.

3 Jan 2013 - Annual Dinner Smart Reader.
18 Jan 2013 - Berjimba-jimba dengan Kits4Kid's Family.
19 Jan 2013 - BACA@LRT RAMFC (Ramlee Awang Murshid Fan Club).
1 Feb 2013 - Karnival Buku Karangkraf.
2 Feb 2013 - Karnival Buku Karangkraf & Sin Yen's Wedding.
3 Feb 2013 - Karnival Buku Karangkraf.

Gigih tak? Gigih tak? Tu baru event yang besar2 je yang disenaraikan ye. Ngeh3~

1. Annual Dinner.
Nothing much happen. Seronok dapat berjimba2 dengan bebudak office. Okay la. Tapi sorang mamat ni kena sound dengan Cik Hani. Suke suki je nak pegang2 kan. Tangan tak boleh duduk diam. Memang kena sound la kannn...Bwahahaha~ Padan muka. Miang!!

2. Berjimba2 with Kits4Kid's family.
I miss them. So, kitorang plan untuk lepak together and Sin Yen nak bagi wedding invitation card. Kitorang boleh makan and lepak2 kat Delicious Bangsar Village sampai dekat pukul 10pm kot. Macam restoran kitorang je kan. Bwahahahaha!!

3. BACA@LRT.
Okay. Event ni sequel dari Gerakan BACA@ sebelum ni. BACA@ adalah gerakan untuk menggalakkan pembacaan buku di dalam LRT, KTM, Monorel, dan segala bagai pengangkutan awam lagi la. So, disebabkan Cik Hani Pom Pom Girl untuk Kelab Peminat Ramlee Awang Murshid (novelis thriller no. 1 di Malaysia), Cik Hani join event ni and Cik Hani angkut sekali 2 orang photog and adik Cik Hani sekali. Awesome kot!! Sampai masuk dalam Berita Harian. Cik Hani handle untuk games. Bestttttttt~

4. Karnival Buku Karangkraf.
Yang ni awesome gak! 3 hari Cik Hani berkampung kat Shah Alam tu. Gigih kot mengusung En. Kembang sekali. Miahahaha~ Hari Jumaat tu datang untuk tengok2 booth la. Jumaat tak ramai sangat orang lagi. Hari Sabtu memang dah agak busy la. Ramai gak manusia tapi Cik Hani sampai dalam tengah hari la. Macam2 kiotarang buat kat situ. Tu nanti next entry kayy...bwahahaha!

5. Sin Yen's wedding.
The most awesome moment kottt!! Happening gile sebab 2 table tu untuk Kits4Kids je. Staff yang baru masuk pun boleh cakap "ohh, ni ke Hani?" Amboi korang, gosip pasal hakak eyh?? Miahaha~ Table kitorang memang untuk halal foods. Tapi si Khairun dengan Zaidah asyik ketawa je. Time tu Ann tak sampai lagi sebab sesat (-  -"). Nizam plak datang bawak awek dia. Membahan je la cite dia. Ngeh3~ Btw, awek kau muke cam biasa tengok la. Waahahahaha!!
p/s : Rina, nanti aku cari balik print screen Playboy Persona tu ye. ehehehehe!!

**Maap. Entry ini hanya dipenuhi dengan tulisan. Malas nak bubuh watermark kat gambar so malas la nak attach gambar sekali. Wahahahaha!!

No comments: