PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Sunday, March 31, 2013

First Date

Assalamualaikum.

Punye lama Cik Hani tak update blog kan? Sejak dah berbunga2 kat dalam hati ni, makin tak sempat nak update. Ahaks~ Alasan lapuk sangat. Takde kaitan langsung. Wahahahaha!!

Okaylah. Since korang dah baca tajuk kat atas tu, Cik Hani nak bagitau yang officially I am taken by someone. Wahaha!! Still single but not available anymore. Tapi cerita cinta Cik Hani ni parah sikit. So, malas Cik Hani nak explain panjang2.

Secara ringkasnya, masa tu Cik Hani tengah sedih sebab seseorang yang pernah jadi orang penting dalam hati Cik Hani. So, si dia dapat tahu, dia ajak Cik Hani keluar sebab dia nak belanja makan ais krim dan tak nak CIk Hani sedih.

Jadi, kitorang pun pergilah Midvalley. Sampai sana, kitorang beli tiket wayang dulu. Cik Hani decide to watch The Call. Si dia ikutkan aje. Pastu kitorang jalan2 dulu sementara nak tunggu waktu tayangan. Kitorang pegila masuk Daiso. Punye la lama tak pegi Midvalley, xtau plak dah ade Daiso kat situ. Wahahaha!

So dalam Daiso tu, si dia ajak main 1 game. Masing2 kena cari barang yang kita rasa paling pelik dalam Daiso. Pastu compare. Kalau menang, yang kalah kena belanja anything yang dia nak dari kedai Daiso tu. So, kitorng split and try la cari barang pelik2. Cik Hani amik stainless steel soap. Jadah hape ntah tu Cik Hani pun tak tau. Kegunaan dia pun Cik Hani tak tau. Si dia plak bawak 1 mat hape ntah untuk halau kucing. So, tak tau sape yang menang, si dia cakap sebab sayang, dia bagi CIk Hani menang. Ahahaha! (pandai bodek..kui3~) So, Cik Hani pilih la perfume yang boleh bubuh kat kereta or bilik tu. Masa nak bayar, Cik Hani ambil 1 barang and tunjuk dengan dia. Terus dia ketawa. "This is rare. So, you win!" Kitorang ketawa2 kat situ. Tau apa Cik Hani amik? Rubber band holder. Kui3~ Benda tu takdela pelik mana cuma kitorang memang amazed dengan otak orang Jepun yang boleh nak create benda2 macam tu.

Lepas tu, kitorang masuk Comic Mart. Si dia ni gile comic, action figures, etc. So layankan aje. Sekali masuk, owner kedai tu friendly gile. Kitorang boleh siap main game dengan owner tu. Best gile kot kedai tu. Ade la dalam 3 ke 4 games yang kitorang main dengan diorang. Awesome kot. Sape2 yang rajin, boleh la pegi kedai tu. Game card dia memang awesome gile!!

So, pastu tengok wayang. Lepas tengok wayang si dia ajak makan dekat Carl's Jr. Pastu kitorang balik. Memang best gak la haritu. Lupa jap kesedihan hati kan..

Dear you.
Thank you so much.

Regards,
Hani.

Miahahaha~ (gataiiiiii~)

No comments: