PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Tuesday, July 23, 2013

Missing My Buddies!

I really MISS the moments of having fun and getting support from my best buddies.

Assalamualaikum. Lupe plak tadi. Biasalah, kalau otak tengah celaru memang camni. Bila jadi camni, mule la rase rinduuuuuuu sangat dengan my buddies. Padan muke kitorang. Sape suh gaduh, langsung dah tak boleh lepak sekali. Paling close of course la Khai, Ejal, Shafex, Fendi and Myteam. SIla take note ye, memang Cik Hani lagi ramai kawan lelaki instead of girl. (-  -")

Tapi Myteam kat Johor so jarang jumpe. Fendi pun sama sebab dia sambung belajar. Myteam ni sengal2 sket and very close to Fendi. Fendi ni kitorg panggil badut sebab keje dia nganjeng orang je. Ade je orang yang kena kutuk dengan dia even diri aku sindri. Kuajjaqq!

Khai, Ejal and Shafex close gak. Shafex ni memang kalau depan2 dia tak banyak cakap sangat. Wat lawak pun muke selenge je. Tapi kalau Cik Hani takde.......hmmmm!! Khai ni dia macam abang2 sket dengan Cik Hani. Masa selalu gi Seremban dulu ada gak la lepak dengan dia. Ejal, I think ramai yang tahu kitorang memang close gile macam adik beradik dah. Tapi gaduh haritu la gaduh paling lama dalam sejarah. Bwahahaha!! Padan muke kau Ejal. Ngeh3! Khai sekarang dah sambung kat PULAPOL. Ejal plak dah bertunang (congratz buddy!). Shafex still dengan kerja lama dia tapi dah jarang contact pas Cik Hani gaduh dengan Ejal.

Cik Hani rindu gile masa Khai and Ejal tolong Cik Hani masa Cik Hani tengah kecewa. Seriously diorang memang kawan terbaik sampai syurga. Teringat masa lepak karaoke ramai2, bila Khai dapat tahu dulu yang Cik Hani kena tipu dengan my ex-boyfie, terus dia bagitau Ejal. Boleh2 plak diorang tanya nak gune parang ke tak? Adess~ Sumpah rindu momen2 tu. Lama tak lepak sama2 kan?

I hope all of you will be okay. Actually, I really miss you guys! Kindly help me to overcome this difficult stage.

No comments: