PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Friday, October 18, 2013

Post lama yang dah di'publish' balik. Random #8

Assalamualaikum.

There is nothing I want to hide. This is my blog so this is part of my world. Blog ni jadi saksi suka duka cinta luka tawa tangis Cik Hani selama ini. Dah nama pun blog picisan lagi mengarut. Selamat membaca entry-entry lama Cik Hani. Moga jangan ada yang terluka, especially YOU. Read at your own risks. Muntah hijau ke, geli geleman ke, histeria ke, SAYA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.

Dear you,

There are 3 posts that I republish again :
1. Dalam Hati Ada Taman
2. First Date
3. Bear With It Hani


No comments: