PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, November 13, 2013

Random #11 Tipu & Tak Jujur

Assalamualaikum.

Masih dalam kecelaruan emosi. Oleh itu, sila jawab pertanyaan di bawah :

  • Apa korang akan buat kalau orang yang korang percaya tipu korang?
  • Apa korang akan buat kalau kawan korang tak jujur dengan korang?
  • Apa yang korang akan buat bila dapat tahu yang kawan korang tu dah tipu korang tapi dia still buat muka slumber and tegur n cakap2 dengan korang macam xde pape yang berlaku?
  • Apa yang korang akan buat kalau korang jumpa orang yang pentingkan diri sendiri?


Tipu dengan tak jujur tu sama je konsep dia. Lebih kurang. Tipu tu memang dia dah niat nak menipu dari awal lagi. Tak jujur tu bila dia ada niat nak bagitau perkara sebenar tapi dia simpan dulu. Tapi konsep dia sama. TIPU.

Kalau korang dapat kawan macam ni, apa yang korang nak buat? Cik Hani dah penat dengan semua ni. Tapi, salah sendiri gak. Sendiri cari pasal. Sendiri nak tahu sendiri tanggung la luka tu.

Payah nak terangkan situasi dan punca sebenar entry ni. Semua masalah dulu datang balik dalam otak ni macam wayang. Babik! I hate this situation.

1 comment:

MyCherita said...

Jalan-jalan ke blog ini...1st time singgah..nice blog...


p/s : jika ada yg ingin menyertai program singgah blog.. jom ke
http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/singgah-blog.html