PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, December 11, 2013

Iman, Kak Marlesa & Kak Oswa

Assalamualaikum.

Harini Cik Hani kene keje. Ye. Selangor je yang cuti. KL tak. Uhuhuhuhu~ Sedih. Jap lagi Cik Hani dengan adik Cik Hani nak pegi Jalan TAR nak buat inai and cari shawl untuk baju kitorang. Semalam Ummi dah call dah bagitau kata pelamin tak buat lagi. Hehehe~ Chillax mi, balik nanti Yong buat.

BTW, topik harini bukanlah pasal majlis perkahwinan adik bongsu Cik Hani yang bakal berlangsung hujung minggu ni, tapi nak cerita pasal officemate Cik Hani. Nama dia Nurul Iman tapi panggil Iman je. Dia ni sangatlaaaaaaaaaa comel. Muke dah la putih2 macam minah Arab. Dia ni comel2 perangai dia. Macam blur2 sket. Banyak istilah Melayu pasar yang dia tak paham macam nganjing, and etc.

Masa dia mule2 masuk, Cik Hani banyak gak la tolong dia. Boleh la tolong mana yang mampu. And, kitorang jadi close sebab dia and Cik Hani banyak kongsi rahsia. Haaaaa...rahsia ape tu tak boleh bagitau. Dah nama pun rahsia.

Ada satu insiden tu bila dia menangis dekat office sebab someone which is very stupid (sorry Iman. I panggil dia stupid. Hehehe), masa tu Cik Hani kat Sabah kot. Gelabah gile Cik Hani. Last-last mintak tolong another officemate untuk comfort kan dia. Gila tak risau! Kalau ikut hati, memang nak maki je orang yang buat dia nanges tu.

Dengan Iman ni, Cik Hani selalu teringat dengan best friend Cik Hani kat Sabah. Ros. Sama je personality diorang ni. Kat opis ni ada lagi 2 orang kakak yang memang awesome gile. Diorang ni weng weng masuk air sket. Tapi sumpah baik la. Kak Marlesa n Kak Oswa. Cakap dengan diorang ni kadang2 sakit hati gak sebab kadang2 diorang bagi jawapan yang sangat laaaa unexpected. (- -") Naseb baik la sayang kakak-kakak ni. Huhuhu~

Sooo...ni la gambar kami yang comel ni. Muka paling depan dan paling besor tu Kak Marlesa. Yang paling tak senonoh tu Cik Hani dan yang sopan tu Iman. Hahahaha!! Dalam gambar ni Kak Oswa takde sebab dia tengah shopping. Hahaha!!


No comments: