PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, January 22, 2014

Loneliness

Assalamualaikum.

Baru berkesempatan nak update blog ni. Dah berkarat, berhabuk dah blog ni. Adesssss. Mujurlah blog ni untuk mengarut-ngarut je. Kalau blog ni dibuat untuk kejar follower, kompom dah lari sume follower. Hahahaha~

Lately Cik Hani rasa empty and lonely gileeee!! Tak tau nak cakap macam mana tapi memang rasa kosong. Rasa penat. Penat nak berpura-pura yang Cik Hani ni kuat. Penat sangat. Makin Cik Hani cuba sibukkan diri, makin rasa kekurangan dan kosong.

One of the reason, maybe because I still can't let him go. Someone that I really care. Someone that I really love. Memang susah nak lepaskan dia. Nak-nak lagi bila orang yang hadir lepas dia pulak buat taik. Cik Hani rasa macam susah nak cari balik 'sparks' tu. Cik Hani selalu rasa macam boleh ke jumpa lagi orang yang betul-betul faham Cik Hani macam dia? Boleh ke orang lain tahan and faham dengan perangai Cik Hani ni? Alangkan best buddy Cik Hani yang dah kawan 6, 7 tahun pun boleh gaduh sampai babi-babi sebab hal kecik je (hahahaha!!), ni kan plak nak start relationship yang ada komitmen sampai mati.

Bukan tak bagi peluang pada orang lain, tapi...entahla..susah nak terangkan.

Rasa macam nak lari je dari semua ni. Penat sangat!

No comments: