PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, March 8, 2014

Double K stories.

Assalamualaikum.

Cik Hani tengah dalam kelas ni tapi dah bagi kerja dekat students. Suh diorang siapkan assignment. Hahahaha!! Baik terlebih lecturer ni.

Btw, this is short entry. Rasa terpanggil nak buat entry ni.

First,
Tahniah untuk my best buddy Khai yang dah tamat latihan polis. Yeayyy!! Lepas ni jadi abang polis la. Jangan libatkan diri dalam rasuah ye. Tak kira kerja polis ke, cikgu ke, nasihat ni untuk semua.

Second,
Dear you, cakap la apa pun, buat la apa pun, luka yang ada masih kekal. All your ignorance tu still stay in my heart, my mind, and my vein. I am not your second option. So do her. We just treat you as a friend. People may misjudge by thinking that we are get back together. But, I received enough shit from you. Dah banyak gila taik yang kau baling, yang kau palit pada aku. So, cukup-cukup la tu.
Aku tak boleh lepaskan DIA sebab aku rasa dia yang paling baik dan sempurna untuk aku, pendek kata he is the best for me. But YOU, you think YOU are the best for her, that is why you can't let her go. Just because you think you are the greatest and the perfect match for her. Can you see the difference now? Ada bezanya tak boleh lepaskan sebab dia paling bagus dengan rasa diri sendiri paling bagus. Sudah-sudah la dengan segala mak nenek tipu helah tu. Tak penat ke? Tolong kesiankan diri sendiri.
Yee, I nampak okay, boleh senyum dengan you, boleh ketawa buat lawak dengan you. But, don't you know that everytime I see your face, even heard your name been called, all your curses, accusations, bullshits, lies, pain, ignorance, semua tu macam wayang dalam kepala ni? SEMUA TU. Semua taik tu aku ingat.

Okay, baik aku stop kat sini sebelum semua aku carut. Haha.