PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Friday, April 4, 2014

Another Guibo's Story

Assalamualaikum.

Bwahahahaha!!

Okayyy..motif sangat nak ketawa tiba-tiba kan? Biasalah masih mood happy. Angau dengan si Guibo x abes lagi. Bwahahaha! Gataiiiiii~

Okay...semalam memag stress gila pasal kerja. Adalah isu dia. Kang tulis kat blog kang mana tau management ke atau ada sape-sape yang 'baik hati' pergi print screen ke hape kang, tak pasal je kang. Huhuhu~ So, dengar la Flyfm masa nak drive balik. Hujan dengan jammed memang kombinasi yang terbaik waktu tu.. -__-" Zher dengan Guibo buka line untuk pilih lagu. So, semangat la called sebab tengah jammed nak 'mam..' masa tu. Zher yang angkat call masa tu. Zher pun dah panggil nama Hani Suke Dia. Bwahahaha..abes kantoi nama fesbuk. Hahahah!!

So, Zher tanya how is my day..of coz laaaaa Cik Hani jawab bad day. Memang rasa nak benti kerja time tu. Huhuhuhu~ Pastu Zher put my call on hold. Bila dia jawab balik, dia kata to soothe me, Guibo will says romance hape benda ntah untuk tenangkan Cik Hani la konon.

Background music masa tu memang lawak gile. Hahahaha!! Psstt..Guibo call me sayang..hahahahaha!!! Perasan nak mati masa tu..Hahahaha!! Cik Hani dengan Zher dah ketawa-ketawa dah. Memula je sayang pastu Cik Hani balik. Dia dah abes cakap, Cik Hani kata WILL YOU MARRY ME? (gataaaaaaayyyyyyy) Hahahahaha!!!

Guibo cakap dia pemalu. Hahahaha!! Zher dah gelak abes dah masa tu. Tapi deal dia, Guibo kena tengok horror movie first. Ofkos la dia taknak. Bak kata Zher la, enough with eating chicken, don't date with a chicken. Keh3~

Then, Cik Hani request lagu One in a Million by Ne-Yo. Dedicated to my lovely mother for her belated birthday. So, bila bagitau date tu, Guibo pun cakap la sama dengan birthday dia. Zher dah gelak2 cakap you were meant to be together. Bwahahahah!! Siap sebut mother-in-law lagi. Adoi lawak..

Tapi disebabkan tu sume pre-record, masa on air tu diorang dah siap potong la. Cik Hani siap rakam okayyyyy~ So kalau takde mood nanti, dengar tu kompom ketawa..Hahahaha!!

Thank you Zher and Guibo. Both of you really make me smile. Never fail! Kelakar la korang. Suke! Suke! Suke!

Btw, ni kalau awek si Guibo baca ni, mau perang nanti. Jangan simbah asid kat saya. Saya peminat Guibo je. Berangan je lebih ni. Macam saya berangan pasal Gary Runningman tu. Hahahaha~

#sebarkansayang

Wednesday, April 2, 2014

Guibo (Flyfm) & Kang Gary (Runningman)

Assalamualaikum.

I am baaaaaaaackkkkkk~ Hahahahaha~ Fuhhh~ Fuhhhh~ Cleaning the dust in my blog. Hehehehe~

Durjana apakah yang membuatkan Cik Hani punya entry tajuk lagu ni? (-_-)?

Sebaaaaaaabbbbbbbbb...tadi Cik Hani dapat tangkap gambar dengan Guibo uollssss~ Ya Allah.....luckily my students were around. Kalau takkkkkkk~ memang lagi teruk aku melompat peluk2 Guibo.Why you are sooooooo cute Guibo?!!

Siap patah balik sebab nak tangkap gambar dengan Zher plak...Aaaaa~ melted dengan Guibo...

Dulu, Cik Hani pernah call pasal topik "apa yang perempuan suka ubah pada lelaki?". So Cik Hani kata la Cik Hani nak diorang settle down, cari kerja bagus2, beli rumah n kereta. So, kalau diorang tak kawen dengan Cik Hani pun at least diorang dah prepare untuk get married with another woman. So Guibo said he still wants to party. Cik Hani jawab balik "no worries, go ahead, party as much as you want. I don't mind as long as you know when to stop." Zher and Guibo dah ketawa. Guibo said he have to find me. Cik Hani jawab balik "come,let's start a date, cause I am single right now" Bwahahahaha!!

Jadi, apa kaitan dengan Gary plak? Well, If I buy a new teddy bear after this, I will name it with Guibo because I already have my own Gary so I want my own Guibo plak. Bwahahahaha~ Gataaaaaaaiiiii~

Psst..Guibo's birthday is same with my mum's birthday hokaaayyy~ Ohhh~ Perasan jap ada jodoh dengan Guibs..hahahahaha!!

Guiboooo.....will you marry me? (.^^.)Y




By the way, ni entry semalam tapi tak sempat nak post. Huhuhu~