PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Wednesday, April 2, 2014

Guibo (Flyfm) & Kang Gary (Runningman)

Assalamualaikum.

I am baaaaaaaackkkkkk~ Hahahahaha~ Fuhhh~ Fuhhhh~ Cleaning the dust in my blog. Hehehehe~

Durjana apakah yang membuatkan Cik Hani punya entry tajuk lagu ni? (-_-)?

Sebaaaaaaabbbbbbbbb...tadi Cik Hani dapat tangkap gambar dengan Guibo uollssss~ Ya Allah.....luckily my students were around. Kalau takkkkkkk~ memang lagi teruk aku melompat peluk2 Guibo.Why you are sooooooo cute Guibo?!!

Siap patah balik sebab nak tangkap gambar dengan Zher plak...Aaaaa~ melted dengan Guibo...

Dulu, Cik Hani pernah call pasal topik "apa yang perempuan suka ubah pada lelaki?". So Cik Hani kata la Cik Hani nak diorang settle down, cari kerja bagus2, beli rumah n kereta. So, kalau diorang tak kawen dengan Cik Hani pun at least diorang dah prepare untuk get married with another woman. So Guibo said he still wants to party. Cik Hani jawab balik "no worries, go ahead, party as much as you want. I don't mind as long as you know when to stop." Zher and Guibo dah ketawa. Guibo said he have to find me. Cik Hani jawab balik "come,let's start a date, cause I am single right now" Bwahahahaha!!

Jadi, apa kaitan dengan Gary plak? Well, If I buy a new teddy bear after this, I will name it with Guibo because I already have my own Gary so I want my own Guibo plak. Bwahahahaha~ Gataaaaaaaiiiii~

Psst..Guibo's birthday is same with my mum's birthday hokaaayyy~ Ohhh~ Perasan jap ada jodoh dengan Guibs..hahahahaha!!

Guiboooo.....will you marry me? (.^^.)Y




By the way, ni entry semalam tapi tak sempat nak post. Huhuhu~

No comments: