PENGuMuMaN!!

Emosi yang tak stabil adalah perkara biasa dalam hidup saya sekarang~ (o_O✿)

Time kasih coz sudi singgah ke blog picisan lagi mengarut ni. Blog ini adalah blog peribadi saya sendiri. Maka sebarang pendapat, statement, gambar2, dan segala-galanya yang di hakktuihhkan adalah milik tuan tanah blog ini (saya la tu) melainkan sumbernya dinyatakan oleh saya sendiri.

Anda boleh 'copy & paste' artikel yang anda suka. TETAPI, sila KREDITkan kembali kepada blog saya.

Blog ini juga TIDAK mengamalkan konsep, "I Follow U so U KENA FOLLOW Blog I".

Jadi, sama-samalah kita memeriahkan dunia blog!! [xde kaitan kot~ ahaha]

Psssstt...my English memang ke laut sket. Hahahaha~

Saturday, August 9, 2014

Entry Padat Maksima Lagi (- -")

Assalamualaikum.....

Bapak laaaaa....bulan Julai langsung tak update blog ni. Adoiyai...ape la nasib blog picisan ni. Notebook ni sampai dah bersemut sebab jarang on dah (okay...cerita betul..bukan hiperbola...notebook ni semut dah siap buat playground keluar masuk celah keyboard)... Adessss~

********************

Bulan 7 ni banyak cerita duka sikit. Biasalah Cik Hani, masa bila tak meroyan? Hahaha!! Bulan 7 masa time kita tengah puasa tu, kitorang kat opis ni bertungkus lumus siapkan kerja macam orang gila, buat persediaan untuk student punye convocation...

Mak aihhhhh~ kelam kabut Ya Rabbi...tak pernah dibuat orang convo masa bulan puasa...Ate nak buat rope maneeee..Udah cakap boss gitu, keme ikut je ler...

Sakit jiwa ngadap boss nak dapatkan approval, cari catering services, last minute cancellation..macam2 hal la..

********************

Bulan Ramadhan ni bulan rahmat tapi dah 2 tahun berturut jugak dalam bulan rahmat ni Cik Hani kena ujian duka...perghhh!! sakit jiwa ni..Rasa nak pi bunuh orang dah...Hahahaha!! Mula la rasa nak update lagi entry pasal kenapa lelaki suke menipu?? Hahahaha!!!

To you, I'm gonna kill you! Bwahahaha!!

********************

Sekarang Cik Hani tengah main Tinder plak...macam seronok plak slide gambar orang..hahahaha!! Iman and Yaya pun dah terjebak dengan Tinder ni..tapi Yaya tak boleh nak main sebab fon dia tak boleh download Tinder...Korang try la main Tinder kalau nak dapat banyak kawan baru...Kawan merapu pun banyak dalam tu...Hahahaha!! Hati2 jugak main Tinder tu...Standard la kat mana2 social media mesti ada pervert and sex maniac. Hahahaha!!

********************

Khai dah kawen 01.08.2014 haritu....wuhuhuhuhu~ Gile sedih.....Lepas ni turn Shafex bulan 10..pastu EJal plakkkkk~ Huuuwaaaaaaa~ Best buddy semua dah kawen......Tak boleh dah nak gedik2 mengade2 nak pow hadiah birthday kat diorangggggg...bapak sedih weyhhhh~